Scutiri de taxe pentru posesorii de automobile

lei, bani
Sursa: makler.md

Consilierii orăşeneşti au adoptat, în şedinţa lor din 20 iulie, Regulamentul privind modalitatea de acordare a scutirilor la plata taxei de la posesorii unităţilor de transport. Potrivit acestuia, dreptul de a beneficia de scutire o vor avea pensionarii pentru limita de vîrstă, cu un venit mai mic sau egal cu 1000 de lei, precum şi invalizii de gradul I. În cazul în care aceştia au în proprietate două sau mai multe unităţi de transport, vor beneficia de scutire doar pentru o singură unitate.
Scutirea se stabileşte în baza cererii depuse de solicitant în adresa Comisiei probleme sociale, care activează la Primăria Ungheni.
La cerere vor fi anexate copiile următoarelor acte: buletinul de identitate; paşaportul tehnic al unităţii de transport; legitimaţia de pensionar; certificatul de invaliditate; copia carnetului de conducere; certificatul privind proveniența altor venituri; certificatul de la Casa Teritorială Asigurări Sociale privind mărimea pensiei; declarația pe propria răspundere că utilizează unitatea de trasnport pentru necesitățile personale; declarația pe propria răspundere că nu beneficiază de alte venituri.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *