Rețete culinare. Pui umplut

pui umplut
Sursa: gatesti-ingenios.ro

Ingrediente:
Un pui broiler, 100 ml ulei, 200 gr ficăţei de pui, 150 gr caşcaval, 4 linguri pesmeţi, un ou, sare, piper, o legătură pătrunjel.
Mod de preparare:
Puiul se spală bine, se scoate cu mare atenţie pieptul împreună cu oasele, pentru a nu se rupe pielea. Se scoate carnea de pe os şi se toacă mărunt cu cuţitul. Se taie ficatul în bucăţi mai mari. Se amestecă carnea, ficatul, caşcavalul ras, oul, pesmeţii, se stoarce puţin suc de lămîie, se condimentează şi se presară pătrunjel mărunt.
Cu acest amestec se umple puiul. Se prinde pielea de pe piept. Puiul se pune în tavaua unsă cu ulei şi se coace 65-70 minute la 150-160 grade, stropindu-l din cînd în cînd cu sucul din care-l lasă.
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *