Horoscop săptămînal. 9 – 15 iulie

horoscop 9 - 15 iulieBerbec
Un început de săptămînă promiţător, cu noi provocări în domeniul carierei, ce stagna de ceva vreme. În familie sînt aşteptate evenimente importante, care vă vor aduce multă bucurie.

Taur
O săptămînă mai bună decît cea precedentă. Nu veţi întîmpina dificultăţi deosebite în rezolvarea problemelor financiare care nici nu sînt atît de mari pe cît par.

Gemeni
Tot ce v-aţi propus aţi reuşit, iar săptămîna care urmează va fi o încununare a efortului depus. Financiar este o perioadă propice investiţiilor.

Rac
O săptămînă plină de evenimente pozitive, mai ales în plan sentimental. O atenţie deosebită ar trebui să o acordaţi familiei, de care v-aţi cam îndepărtat în ultima perioadă.

Leu
Mărinimoşi şi foarte sociabili, aveţi nevoie mai mult decît oricînd de recunoaşterea şi aprecierea celor din jur, deoarece acum sînteţi foarte predispuşi la depresii.

Fecioara
Chiar dacă sînteţi renumiţi pentru meticulozitate şi rigurozitate, în această săptămînă trebuie să vă  aşteptaţi la mari probleme la serviciu.

Balanţa
Deşi impresia generală este aceea că sînteţi foarte echilibraţi, în săptămîna care urmează orice poate fi cuvîntul de ordine, mai puţin echilibrul. Financiar staţi foarte bine.

Scorpion
Este o săptămînă favorabilă dezvoltării unor relaţii de parteneriat cu persoane din afara ţării. Mai puţin bine este aspectat în această săptămînă domeniul financiar.

Săgetător
În urma multiplelor atenţionări din partea superiorilor, vă daţi în sfîrşit silinţa să vă faceţi datoria aşa cum trebuie, cu simţ de răspundere şi maturitate.

Capricorn
Aveţi mult de lucru în acestă perioadă. Şi nu vă interesează deocamdată concediul. Important este că partenerul de viaţă vă înţelege şi vă ajută să vă relaxaţi

Vărsător
Sînteţi predispuşi la accidentări uşoare. La serviciu vă veţi simţi probabil copleşiti de numeroasele sarcini care vă sînt atribuite, dar le veţi finaliza pe toate cu brio.

Peşti
Se prevede un început de săptămînă destul de relaxant din punct de vedere profesional. În cuplu e posibil să apară careva discuţii legate de planul financiar.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *