Horoscop săptămînal. 23 – 29 iulie

horoscop 23 - 29 iulieBerbec
Urmează zile foarte bune, mai ales în plan social. În privinţa serviciului, intervine o dorinţă puternică de schimbare, alimentată şi de cîteva discuţii neplăcute cu superiorii.

Taur
În zilele vă veţi concentra toată energia asupra unui singur lucru: banii. Veţi alerga în toate părţile pentru a-i dobîndi. Totul rămîne în plan secund, chiar şi dragostea.

Gemeni
Săptămîna va fi dedicată călătoriilor. Profesional, vor exista nişte dispute cu colegii şi acest lucru vă va pune într-o lumină proastă. Relaţiile cu familia vor fi destul de încordate.

Rac
Veţi demonstra, în sfîrşit, că sînteţi în stare să faceţi ceva fără să vă răzgîndiţi şi să ezitaţi de o mie de ori. Veţi fi solicitaţi să participaţi la un important proiect profesional.

Leu
Faceţi ce faceţi şi tot la bani ajungeţi. Cu gîndul. Calcule peste calcule, planuri de cheltuieli pe care nu reuşiţi să le respectaţi. În dragoste, totul stă cum nu se poate mai bine.

Fecioara
Veţi începe săptămîna cu schimbări de planuri. Veţi renunţa la un proiect în privinţa căruia ezitaţi şi veţi lua noi decizii. Acestea se referă atît la planul sentimental, cît şi la cel financiar.

Balanţa
Începeţi săptămîna cu dreptul, remarcîndu-vă la serviciu. Vă puteţi aştepta la o mărire de salariu, sau la nişte laude din partea şefilor. Veşti bune şi în ceea ce priveşte finanţele.

Scorpion
O perioadă cam tensionată pe plan social. Nişte bîrfe din anturaj vă vor afecta imaginea şi vor izbucni unele conflicte cu prietenii. Veţi primi bani de unde nu vă aşteaptaţi.

Săgetător
O săptămînă foarte încărcată pe plan social, dar acest lucru nu vă nemulţumeşte. Nici cu banii nu veţi sta foarte bine, pentru că veţi cheltui mult şi numai pe lucruri inutile.

Capricorn
Veţi cheltui mult pentru voi şi pentru cei dragi. Profesional, totul este bine pus la punct. Nu se întrevăd schimbări spectaculoase, în schimb creşte siguranţa locului de muncă.

Vărsător
O săptămînă calmă, punctată de cîteva momente plăcute. La serviciu, o mică recompensă pentru un efort mai deosebit vă face să vă simţiţi apreciaţi şi de colegi, şi de şefi.

Peşti
Săptămîna începe cu un mic conflict profesional care vă va indispune. În ceea ce priveşte finanţele, urmează o săptămînă cam sărăcuţă, dar nu este cazul să dramatizaţi.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *