VIDEO | Tabara Plus-Armonie și-a deschis ușile pentru sezonul estival 2012

tabara Plus - Armonie
Captură: TV EuroNova

Nu este secret că fiecare sfîrșit de an școalar este un început al vacanței de vară, mult așteptată de elevi, deoarece în această perioadă ei pot să-și planifice odihna din sezonul estival, iar taberele de odihnă sunt targheturile care mulți elevi și-l propun pentru vacanță.
Vara aceasta, circa 500 de copii din Ungheni, își vor petrece timpul la tabara Plus-Armonie din oraș, care și-a deschis recent ușile pentru sezonul estival 2012.
Ca și în fiecare an, administrația taberei a pregătit un șir de surprize plăcute pentru o odihnă bună a copiilor în tabăra de aici. Entuziasmați de începutul vacanței de vară, copiii care au decis să se odihnească aici așteaptă sa-și petreacă timpul cît mai distractiv, iar educatorii le-au petrecu un program vast pentru a le face odihna și mai plăcută.
La deschiderea oficială a taberei de odihnă Plus-Armonie pentru sezonul estival 2012 au participat și colectivele artistice de la Palatul de Cultură Ungheni, care au prezentat un program artistic distractiv. Sursa: TV EuroNova


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *