VIDEO | Oferte de muncă pentru Ungheneni

tirgul locurilor de munca in Ungheni
Captură: AiciTV.md

Peste 140 de oferte de muncă a zeci de întreprinderi au fost expuse la un tîrg al meseriilor la Ungheni. Potrivit datelor agențiilor pentru ocuparea foței de muncă din Ungheni, persoanele cu studii medii au mai multe șanse de a se angaja, decît cei cu studii superioare. Ofertele de muncă variază în funcție de domeniul de activitate.
Cu vești bune pentru cei peste 2 000 de șomeri din raion, la tîrg au venit 23 de întreprinderii și companii din Ungheni. Angajatorii sunt în căutarea persoanelor apte de lucru de la proaspeți absolvenți pînă la muncitori cu vechime în muncă. Vizitatorii tîrgului locurilor de muncă spun că ofertele sunt acceptabile și le rămîne doar să decidă care sunt cele mai avantajoase din mai multe puncte de vedere. Cel mai important este, desigur, salariul.
Tîrgul locurilor de muncă este organizat de Agenția Națională pentru ocuparea forței de muncă din Ungheni sub Egida Ministerului Muncii, Protecției Sociale și Familiei și Ministeruluii Tineretului și Sportului și Ministerului Educației. În raionul Ungehni sunt înregistrați circa 2 000 de șomeri.

Sursa: AiciTV.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *