VIDEO | Blocul central al Spitalului Raional din Ungheni a fost reparat capital

blocul central al Spitalului raional Ungheni reparat capital
Captură: TV EuroNova

După o perioadă de 55 de ani blocul central al Spitalului Raional din Ungheni a fost reparat capital și echipat cu utilaj și mobilier nou. Potrivit administrației Spitalului Raional, doar în ultimii doi ani pentru modernizarea bazei tehnico-materiale a instituției spitalicești din localitate au fost investiți peste 7 milioane de lei și peste 2,5 milioane de lei în echipamente medicale, bani alocați în mare parte de Guvernul Repubicii Moldova, canalizați prin fondul de dezvoltare a prestatorilor de servicii medicale a Companiei naționale de Asigurări în medicină.
Despre calitatea reparației secțiilor spitalicești renovate și echipate modern, au vorbit și prim-ministrul Republicii Moldova Vlad Filat, precum și Ministrul Sănătății, care la fel au fost prezenți la inaugurare.
După ce a vizitat blocul central a Spitalului Raional Ungheni renovat și echipat modern, premierul Vlad Fulat a participat și la inaugurarea Centrului de zi pentru Copii și Tineret ”Casa pentru toți”, care a fost construită din temelie grație finanțării oferite de Fondul de Investiții Sociale din Moldova și Primăria Orașului Ungheni. Centrului de zi pentru copii şi tineret “Casa Pentru Toţi”, va găzdui cîteva zeci de copii cu dizabilități din localitate și va avea drept scop integrarea acestora în societate.
Cei mai recunoscători pentru deschiderea acestui centru sunt însăși beneficiarii săi, care susțin că de acum în colo vor avea parte de o a doua casă.
După ce a participat la cele două inaugurări importante pentru orașul și raionul Ungheni, premierul Vlad Filat a avut și o întîlnire și cu factorii de decizie din oraș și raion.

Sursa: TV EuroNova


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *