Servciul de grăniceri la ultimul său jubileu

fotbal, Ungheni, competiţieTrei echipe de fotbal ale celor trei colegii din Ungheni: agroindustrial, de grăniceri şi de medicină, au dus o luptă crîncenă, pe 2 iunie curent, pentru a stabili cine-i, totuşi, cel mai bun la fotbal.
În cele din urmă, s-a dovedit că, la ora actuală, cei mai puternici sînt viitorii lucrători medicali. A fost o adevărată surpriză, căci la Colegiul de medicină predomină, în proporţie de peste 80 la sută, domnişoarele. Printe puţinii băieţi care învaţă aici, iată că mulţi sînt mari amatori ai fotbalului.
„Am pierdut locul întîi în ultimele două minute”, a spus, cu o notă de regret în glas, Valeriu Primac, directorul Colegiului de grăniceri, iniţiatorul turneului. „Dar a fost un joc corect, cinstit, a fost foarte interesant. A fost implicată multă lume şi s-a depus mult efort”, a mai adăugat dînsul.
Competiaţia respectivă a fost dedicată Zilei Grănicerului, iar scopul a fost de a apropia cele trei colegii din Ungheni, pentru o colaborare ulterioară mai strînsă. Turneul a fost arbitrat de Valeriu Ciobanu, antrenor de fotbal, profesor la Şcoala sportivă din Ungheni.
La 10 iunie, pentru ultima dată se va sărbători în R.Moldova Ziua grănicerului. Începînd cu 1 iulie, Servciul de grăniceri va fi reorganizat în Poliţia de frontieră şi se va subordona Ministerului Afacerilor Interne.
Natalia Junghietu


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *