Nisporeniul a devenit, pentru două zile, capitala gimnasticii pe trambulină

gimnastica pe trambulina
Sursa: insports.allshops.ro

Maeştri şi candidaţi în maeştri ai sportului, deţinători ai categoriei I, în total 42 de sportivi, s-au reunit la Nisporeni, în perioada 16-17 iunie, la Campionatul R. Moldova la gimnastica pe trambulină.
Lupta a fost încordată, iar gazdele şi-au adjudecat, pînă la urmă, aproape toate premiile. La individual feminin, podiumul a fost ocupat în totalitate de nisporenence. Pe locul I s-a clasat  Ana Ranga, ea fiind urmată de Adriana Ciochină şi Valeria Ciocan. Şi la individual masculin podiumul a fost al gimnaştilor din Nisporeni: Radu Ciorici, Ion Şcurco şi Sergiu Butnaru.
La sincron feminin nisporenenecele din nou au demonstrat că-s cele mai bune. Ana Ranga şi Adriana Ciochină s-au clasat pe locul I, iar Valeria Ciocan şi Ana Cîrlig – pe locul II. Treapta a treia a fost ocupată de sportivele din Leova Ana-Maria Tomşa şi Ana Grosu.
La sincron mixt lupta cea mare s-a dat din nou între nisporeneni. Locul I i-a revenit cuplului Adriana Ciochină şi Ion Şcurco, după care au urmat: Ana Ranga şi Radu Ciorici, Ana Cîrlig şi Sergiu Butnaru.
La final, viceprimarul de Nisporeni, Victor Tulbure, şi directorul Şcolii de Sport, Grigore Braşoveanu, au înmînat unor tineri sportivi bilete la tabăra de odihnă „Codru”.
Campionatul R. Moldova a fost onorat de preşedintele Federaţiei republicane de profil, Anatol Milevschi, şi de reprezentantul Ministerului Tineretului şi Sportului, Vsevolod Voloşin.
Gheorghe Mătăsaru,
antrenorul secţiei de gimnastică pe trambulină Nisporeni
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *