Horoscop săptămînal 4 – 10 iunie

horoscop 4 - 10 iunieBerbec
În zilele următoare, veţi avea parte de ceea ce vă place cel mai mult: luptă. La serviciu, va trebui să învingeţi ostilitatea unor colegi care vor să vă pună beţe-n roate.

Taur
Săptămîna va începe cu o stare de frustrare legată de viaţa profesională. Veţi simţi că lucrurile nu se leagă, că nu reuşiţi să consolidaţi nimic. Din păcate, nu vă înşelaţi.

Gemeni
E luna voastră, deci ar fi şi normal să vă meargă bine. Cei cu importante planuri profesionale se vor bucura acum de roadele efortului depus.

Rac
Principala preocupare vor fi banii. Veţi petrece mult timp făcînd tot felul de calcule, planuri de achiziţii şi de economii şi veţi căuta noi surse de venit.

Leu
Săptămîna va fi una a curselor pe ultima sută de metri. Aşa cum puteţi fi mari luptători, tot aşa puteţi fi şi mari leneşi, drept pentru care e posibil să vă treziţi cu o mulţime de responsabilităţi.

Fecioara
Săptămîna va fi dedicată planurilor de viitor, atît pe plan personal, cît şi pe plan profesional. E o perioadă foarte favorabilă studiului şi performanţelor.

Balanţa
Nu vă puteţi plînge că vă merge rău. Veţi avea multe ocazii să vă afirmaţi, să străluciţi, să faceţi lumea să vorbească despre voi, atît la servicu, cît şi în anturaj.

Scorpion
O săptămînă palpitantă, mai ales sub aspect sentimental. În profesie, urmează o perioadă destul de solicitantă, cu responsabilităţi sporite şi ceva bătăi de cap.

Săgetător
Veţi dedica foarte mult timp şi energie vieţii sentimentale. Veţi încerca să reparaţi greşeli făcute faţă de partener, sau să întroduceţi elemente noi în relaţie.

Capricorn
Veţi investi foarte mult în relaţiile sociale, pentru a obţine nişte avantaje profesionale. Financiar, ar fi bine să ţineţi mai strîns banii şi să nu daţi cu împrumut.

Vărsător
Urmează zile destul de norocoase. Veţi găsi ocazii favorabile să vă rezolvaţi nişte probleme mai vechi, veţi prinde din zbor o informaţie utilă. Nici cu banii nu veţi sta rău.

Peşti
Astrele vor fi deosebit de generoase, pentru că vă aşteaptă o săptămînă lipsită de griji, în care principala preocupare va fi distracţia.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *