Horoscop săptămînal. 11 – 17 iunie

horoscop 11 - 17 iunieBerbec
Urmează o perioadă excelentă din punct de vedere profesional. Asta înseamnă şanse de promovare sau o mărire de salariu. Profitaţi acum, pentru că şansa va trece repede.

Taur
Nişte probleme sentimentale o să vă cam scoată din ritm. Problema va fi legată de gelozie. În profesie, e un moment bun să începeţi proiecte de amploare.

Gemeni
Primiţi multe oferte de ieşiri, excursii, întîlniri. Toate sînt tentante, dar e momentul să vă concentraţi asupra relaţiei de cuplu. E o perioadă propice consolidării relaţiilor de orice tip.

Rac
Va fi o săptămînă dedicată distracţiilor şi flirtului. Veţi avea mult succes la sexul opus. Cu toate acestea, nu e o perioadă propice pentru a începe o relaţie serioasă.

Leu
E o perioadă în care puteţi încheia nişte contracte avantajoase. Nişte datorii mai vechi aşteaptă să fie plătite şi ar fi bine să nu mai amînaţi acest lucru.

Fecioara
Veţi avea nişte discuţii serioase la serviciu în care va fi nevoie să fiţi fermi, aşa că ar fi bine să ştiţi cum să puneţi problema. Viaţa voastră intră pe un făgaş pozitiv.

Balanţa
Aveţi înainte o săptămînă excelentă. Spre mijlocul săptămînii, veţi avea multe surprize plăcute în dragoste. O tranzacţie financiara vă va aduce un cîştig cum nici nu aţi sperat.

Scorpion
Perioada e foarte bună pentru a vă lega de cineva, dar asta nu înseamnă că trebuie să cedaţi primei persoane întîlnite în cale. Să nu uitaţi să vă ocupaţi şi de carieră.

Săgetător
Profesional, numai de bine: veţi reuşi să fiţi foarte convingători şi să obţineţi nişte favoruri importante din partea superiorilor. Acordaţi atenţie mare sănătăţii.

Capricorn
Munciţi pîna la epuizare, dar nu degeaba. Toate eforturile vor fi răsplătite în scurt timp. Nişte conflicte în familie vă vor solicita toată diplomaţia.

Vărsător
Veţi lua o decizie pripită, pe care o veţi regreta. Profesional, vi se oferă ocazia de a vă remarca fără a face prea multe eforturi. Pe partea financiară veţi avea cîteva realizări neaşteptate.

Peşti
Vă veţi dedica majoritatea timpului relaţiei de cuplu, iar eforturile vor fi apreciate. Banii vin, chiar mai mulţi decît vă aşteptaţi, iar în privinţa carierei nu se întrevăd schimbări majore.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *