Cele mai în vogă culori de nuntă ale anului 2012

nuntaDecoraţiunile, buchetele de mireasă şi de naşă, lumînările de nuntă, cocardele şi alte detalii care fac parte din tema nunţii sînt în aparenţă, uşor de armonizat prin culori. Însă unicitatea temei nunţii o redă combinaţia dintre tonurile de culori alese. Dacă alegi mai multe nuanţe care nu se armonizează perfect, rişti să obţii un efect contrar celui pe care şi l-ai propus. În primul rind, trebuie să îţi alegi o culoare principală, care defineşte personalitatea cuplului. Dar pentru aceasta ai nevoie să treci în revistă cele mai în vogă culori de nuntă ale anului 2012.
Culori pastel: roz deschis în combinaţie cu alb sau portocaliu pal
Una dintre cele mai populare culori de nuntă pentru anul 2012 va fi rozul pal. Această nuanţă este eficientă pentru o nuntă de primăvară/vară şi ar trebui să fie combinată cu tonuri de alb, roşu şi portocaliu deschis. Combinaţiile respective de culori fac tema de nuntă să fie specială.
Pentru invitaţiile la nuntă e binevenit cartonul de culoare roz pal, pe care poţi scrie caligrafic cu alb şi negru. Ca design, poţi alege un bujor roşu pictat de mînă.
De asemenea poţi alege ca ţinuta domnişoarelor de onoare să fie alcătuită din rochii fără bretele, scurte pînă la genunchi de culoare portocaliu pal sau chiar galben rozaliu. Pentru buchetul de nuntă poţi alege fructe roz, maci albi şi roz, anemone, bujori etc.
Culori profunde: mov şi maro
O schemă de culori pentru tema de nuntă în 2012, care va face furori şi va încînta ochiul participanţilor, poate fi culoarea liliacului, mov aprins şi maro. Poţi apela, pentru a accesoriza aranjamentele florale, la nuanţe naturale de liliac sau poţi opta pentru alte flori în culori asemănătoare, de mov închis sau deschis, de violet. Poţi folosi tonuri de mov şi în alegerea feţelor de masă, asortate cu fîşii delicate de culoare maro cu bibelouri transparente.
Rochiile domnişoarelor de onoare ar putea fi de culoare mov închis, accentuate cu accesorii colorate în maro. Aceste tipuri de culori au fost prezente şi în prezentările de modă de rochii de nuntă 2012.
Această combinaţie de culori este potrivită, mai ales, pentru o nuntă de toamnă sau, poate, pentru o nuntă de iarnă. Liliachiul este o culoare strălucitoare şi, dacă este îmbinată perfect cu nuanţe ciocolatii, oferă prospeţime şi profunzime temei de nuntă.
(Despre alte palete de culori în vogă pentru anul 2012 citiţi în numărul următor)

Cu drag, Aliona Leşanu


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *