Cele mai în vogă culori de nuntă ale anului 2012

nunta(Continuare din numărul trecut)
Culorile ce oferă prospeţime nunţii: verde şi albastru marin
Verdele crud şi un albastru marin formează o combinaţie de culori de nuntă în vogă pentru anul curent. Aceste două culori pot defini cu certitudine o temă pentru o nuntă de plajă. Buchetele de nuntă pot fi alcătuite din hortensii. Albul imaculat din rochia de mireasă poate defini culoarea feţelor de masă şi husele scaunelor, împodobite cu panglici de un albastru marin. Această combinaţie conferă temei de nuntă romatism şi puritate.
Culori neconvenţionale: mov şi roşu
Una dintre ideile neconvenţionale de culoare de nuntă, care ar putea fi la modă în acest sezon, ţine de combinaţia culorilor roşu şi mov. Culoarea mov deschis, de levănţică, poate fi echilibrată corespunzător cu roşu aprins. Roşul oferă un sentiment de vitalitate şi energie în decorul nunţii.  Buchetele de nuntă şi aranjamentele florale, precum şi decorul din sală, pot fi construite cu trandafiri roşii, crini, cale, bujori, anemone şi, bineînţeles, lavandă.
Culori ce redau bogăţia evenimentului: auriu şi albastru turcoaz
În 2012, culorile de nuntă în vogă sînt auriul şi albastrul turcoaz. Auriul prezent în decoraţiunile de nuntă dă o notă de bogăţie, care cu greu ar putea fi exprimată de orice altă culoare. Albastrul este o culoare liniştitoare şi funcţionează foarte bine în combinaţie cu auriul.
Utilizează materiale aurii sau ţesături cu fir de aur pentru decoraţiunile de nuntă şi contrastează în acelaşi timp cu nuanţe de albastru.
Florile de nuntă, cele mai potrivite pentru această combinaţie, ar putea fi iris albastru, orhidee şi crini.
Folosind aceste combinaţii de culori în decoraţiunile de nuntă, armonizate cu flori în aceleaşi nuanţe, vei crea un aspect de nuntă la modă. O combinaţie reuşită de culori cu siguranţă va rămîne în memoria invitaţilor pentru o perioadă îndelungată de timp.
Tu ce combinaţie de culori de nuntă preferi?
Cu drag,  echipa Super Event


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *