Autoturism cu numere de înmatriculare expirate descoperite la P.T.F Sculeni

vama Sculeni
Sursa: forum.md

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au întocmit dosar penal unei persoane din R. Moldova care intenționa să scoată din țară un autoturism ale cărui numere de înmatriculare erau expirate.
În data de 27 iunie a.c., în jurul orei 22.30 în P.T.F. Sculeni, s-a prezentat pe sensul de ieșire din țară, pentru efectuarea formalităților necesare trecerii frontierei, Tatiana F., în vîrstă de  34 de ani, conducînd un autoturism marca Ford Fusion, înmatriculat în Italia.
În urma controlulului efectuat asupra autoturismului și asupra documentelor prezentate, avînd suspiciuni cu privire la valabilitatea numerelor de înmatriculare  polițiștii de frontieră au procedat la o verificare specifică, în urma căreia, au constatat faptul că acestea erau expirate din data de 14 iunie a.c..
Femeia a declarat că a achiziționat autoturismul în data de 26 iunie a.c. din localitatea Suceava și nu avea cunoștință despre faptul că numerele erau expirate.
Polițiștii de frontieră i-au întocmit persoanei în cauză dosar penal sub aspectul săvîrșirii infracțiunii de punere în circulație sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai, neînmatriculat sau neînregistrat, urmînd a fi prezentat Parchetului de pe lîngă Judecatoria Iași cu propunerile legale. Totodată au luat masurile legale ce se impun pentru anularea permisului de mic trafic emis pe numele Tatianei F.
Sursa: ijpfiasi.ro


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *