Agresat verbal şi fizic, sechestrat şi ameninţat cu moartea

violenta
Sursa: radiocluj.ro

Aceste trei elemente se conţin într-un caz inedit, consumat zilele trecute la Călăraşi. Aşa a decis să “discute” cu un angajat al Inspecţiei Muncii patronul unui SRL călărăşean.
Inspectorul Vladimir Gâscă, care, în urma celor trăite, a fost internat în spital, spune că, cu o zi înainte de acest caz, s-a înţeles cu respectivul patron să se întîlnească pentru a-i înmîna un aviz de control al unei plîngeri din partea angajaţilor săi. “Discuţia noastră a fost civilizată. A doua zi însă, patronul mi-a declarat că-mi va permite controlul numai în cazul în care îi aduc de faţă şi „jălbaşii”. Cînd i-am explicat că cerinţa lui este ilegală, m-a apucat de piept, m-a împins într-o încăpere alăturată biroului său şi m-a agresat fizic. M-a avertizat că, dacă nu-i îndeplinesc dorinţa, îmi „va tăia gîtul”. M-a salvat intervenţa unui angajat”, povesteşte Vladimir Gâscă.
Patronul firmei a fost de negăsit pentru a-şi expune punctual de vedere. Adjunctul comisarului  poliţiei din Călăraşi Mihail Jacotă, a declarat că acest caz este cercetat de poliţişti pentru a fi stabilite cu exactitate circumstanţele şi vinovaţii.
Tudor Josanu 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *