VIDEO | Cei mai buni au fost menţionaţi la “Businessmanul anului”

businessmanul anului
În fotografie: Iurie Vrabie, unul dintre cei mai titraţi oameni de afaceri din raion, primeşte diploma din mîinile lui Iurie Toma, preşedintele raionului Ungheni

Agenţii economici din Ungheni s-au adunat, pe 24 mai, la tradiţionalul concurs raional „Businessmanul anului”, ajuns deja la ediţia a 11-a. „Sînt sigur că în aceşti ani fiecare dintre voi s-a străduit să ajungă premiant al concursului”, a menţionat Iurie Toma, preşedintele raionului Ungheni.
Portivit dînsului, în acest an s-a încercat să se schimbe anturajul, la eveniment participînd delegaţii şi oaspeţi din România, Polonia, Estonia, Germania şi China. „Sînt foarte bucuros că particip la un asemenea eveniment. În urma colaborării noastre, sper că vom avea multe idei în comun pe care le vom realiza ulterior. Mai sper să se închege colaborări şi între firmele din regiunile noastre”, a subliniat Mieczyslaw Kielbasa, viceguvernator al regiunii Nowy Sacz, Polonia.
În aceeaşi ordine de idei, Petru Liţiu, consulul Oficiului consular din Ungheni, le-a dorit oamenilor de afaceri prezenţi la eveniment parteneriate cît mai multe, inclusiv cu „confraţii de peste Prut”.
„Vin cu un sfat către toţi agenţii economici, să nu fie indiferenţi faţă de această competiţie, să atragă şi alţi prieteni în acest domeniu, pentru a dezvolta economia raionului”, a menţionat, în discursul său, Iurie Vrabie, directorul SRL „Prog-Agroter”.
Ca de obicei, cei mai buni au primit trofeul „Businessmanul Anului” la diverse categorii.
Concursul „Businessmanul anului” a fost iniţiat la începutul anului 2000, de Nicanor Buzovoi, fost preşedinte al Consiliului judeţean Ungheni, fiind pe atunci o premieră absolută pentru R. Moldova. Natalia Junghietu



Sursa:  TV EuroNova


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *