Nu e tîrziu niciodată să spui mulţumesc

Svetlana Ciobanu, directorul Centrului Regional de Dezvoltare Durabilă UngheniAcum un an, ne aflam într-o dilemă. Parcă ştiam ce ne dorim, dar nu ştiam cum am putea realiza ceea ce ne doream. Aveam nevoie de un imbold, de o încurajare, de un sfat. Au venit toate, în scurt timp, de la Svetlana Ciobanu, directorul Centrului Regional de Dezvoltare Durabilă Ungheni.
Supraocupată, suprasolicitată, a găsit, totuşi, timp, pentru a ne asculta şi a ne ajuta. Calm, pe îndelete şi foarte accesibil, ne-a explicat ce şi cum am putea face ca să ne realizăm ideile.
Cineva, poate, va zîmbi în colţul gurii: „Mare ajutor – un sfat!”. Să ştiţi că e mare ajutor, uneori – mult mai mare decît un sac cu bani. Bineînţeles, dacă te duce capul şi să-l transpui în viaţă.
Acel moment de anul trecut a constituit un nou început pentru „Expresul”, fapt pentru care astăzi, cu prilejul Zilei mondiale a libertăţii presei, îi exprimăm doamnei Svetlana Ciobanu mulţumirile noastre publice.
Graţie ajutorului acordat, am reuşit, ulterior, să investim circa 80 de mii de lei pentru îmbunătăţirea bazei materiale a redacţiei, am reuşit să creăm un nou loc de muncă, să mărim considerabil aria de difuzare a „Expresului”, dar şi tirajul, am reuşit să schimbăm „faţa” publicaţiei şi să mergem înainte mult mai încrezuţi în forţele proprii.
Vă mulţumim, doamnă Ciobanu.
P.S. Oricine doreşte să spună un mulţumesc din suflet o poate face prin intermediul „Expresului”. Vom oferi cu plăcere şi absolut dezinteresat spaţiu pentru asemenea declaraţii.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *