13.680 țigarete depistate la Sculeni

tigari confiscate la frontiera SculeniÎn Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, echipa comună de control a  descoperit 13.680 țigarete ascunse și nedeclarate într-un autoturism de lux.
La data de 21 mai a.c., în jurul orelor 16.30, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, pentru efectuarea formalităților necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în țară, românul Alexandrin R., în vîrstă de 21 ani, domiciliat în municipiul Iași, conducînd un autoturism marca Audi.
In urma controlului amanuntit efectuat asupra autoturismului  mai sus mentionat, echipa formata din inspector vamal si politist de frontiera a descoperit, ascunsa si nedeclarata, intr-un locas special amenajat prin compartimentarea rezervorului de combustibil si in aripile autoturismului cantitatea de 13.680 tigarete marca „Plugarul” cu timbru de acciza Republica Moldova.
Conform prevederilor legale in vigoare intreaga cantitate de tigari si autoturismul au fost ridicate in vederea confiscarii si barbatul a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 10.000 lei.
Cercetarile continua pentru stabilirea intregii arii infractionale.
Sursa: ijpfiasi.ro


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *