Un locuitor al raionului Ungheni a furat geanta unei rusoaice, în trenul Moscova-Chișinău

a furat o geanta
Sursa: flickr.com

Un locuitor al raionului Ungheni, care se întorcea de la muncă din Federația Rusă cu trenul Moscova-Chișinău, a furat geanta unei rusoaice.
Femeia a depus o plângere la poliție și a declarat oamenilor legii că în timpul călătoriei sale a fost deposedată de geantă, în care se aflau actele personale, 6300 de lei și 20 de euro.
Audiat de poliție, bărbatul a povestit că a sustras geanta în momentul în care femeia a părăsit locul din vagon, lăsând bunul fără supraveghere.
Un caz similar a avut de loc în trenul cu ruta Chișinău – Basarabeasca. Un cetățean al Poloniei, aflat în vizită, a fost deposedat de aparatul foto, telefonul mobil și scurta din piele. Valoarea pagubei pricinuite depășește suma de 8600 de lei.
La scurt timp, poliția în transporturi a identificat și reținut suspecții. Aceștia s-au dovedit a fi doi frați, cu vârste de 26 și, respectiv, 32 de ani.
Audiați de poliție, aceștia și-au recunoscut vina, povestind că au sustras bunurile din geanta sportivă a turistului, în momentul în care acesta o lăsase fără supraveghere.
În ambele cazuri, suspecții sunt cercetați penal. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă amendă de până la 20 de mii de lei sau până la 4 ani de închisoare.
Sursa: jurnal.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *