Bianca Moțpan: ”Dacă aș avea un frățior, l-aș lua cu mine la concerte”

Bianca MoțpanAre şase anişori şi o cheamă Bianca Moțpan. Frecventează studioul muzical ”Do-Re-Micii” de la Palatul culturii din Ungheni de la vîrsta de trei anișori. Prima piesă muzicală a înregistrat-o chiar după o lună de „activitate” aici.
În prezent, Bianca frecventează grădinița nr. 9 ”Steluța” din Ungheni. Din toamnă va merge la şcoală. ”A început să cînte foarte devreme: imediat ce a rostit primele cuvinte”, își amintește mama fetiţei, Snejana Moțpan. Observîndu-i pasiunea pentru de muzică, dînsa a hotărît să o înscrie la o vîrstă foarte timpurie la ”Do-Re-Micii”. A urmat în scurt timp și cercul de dansuri populare.
Muzica și dansul îi plac foarte mult Biancăi, dar mai ales, spune fetița, îi place să se afle în compania prietenilor de la ”Do-Re-Micii”. Se simte în largul ei şi la repetiţii, şi în scenă. Bianca este încrezută că va găsi timp pentru muzică chiar și atunci cînd va merge la școală. Fiecare cîntec, fiecare filmare sau înregistrare audio sînt așteptate cu nerăbdare de ea, dar şi  de  părinții și bunicii ei, care o consideră o adevărată steluță.
Și, așa cum îi stă bine unei vedete, Bianca a însușit o regulă de aur: ”În scenă trebuie nu numai să cînți frumos, dar și să arăți bine”. La acest capitol, deși este încă micuță, fata se străduie să fie în pas cu colegele ei mai mari. Din poșețica sa nu lipsesc niciodată rujul și oglinjoara. Iar hăinuțele de scenă sînt alese, împreună cu mama, foarte atent. Bianca nu scapă nici o ocazie să probeze rochiile și pantofii mamei sale. Ce mai, moda este pentru ea prioritară.
Cea mai mare dorință a fetei este însă una cu totul specială. De la un timp încoace, ea tot încearcă să-și convingă părinții că are nevoie de un cadou din partea lor. Un frățior. ”Dacă aș avea un frățior, l-aș lua cu mine la concerte”, spune visătoare micuța. Este gata să facă orice, doar ca dorința ei să devină realitate.
Ina Landa 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *