Florile de primăvară vorbesc despre tine

flori, utilPrimăvara apar cele mai frumoase flori. Ştiaţi de legătura ce există între flori şi felul nostru de a fi? Ele ne definesc personalitatea. De cele mai multe ori, dincolo de capricii şi stări afective, preferinţa ni se îndreaptă către una şi aceeaşi floare, iar lucrul ăsta pare a ne mărturisi personalitatea.
Te-ai întrebat vreodată ce poate dezvălui floarea favorită despre tine însuţi? În rîndurile de mai jos, poţi descoperi lucruri preţioase despre mesajul ascuns al cîtorva flori de primăvară…
Iubeşti lalelele?
Eşti un pic timidă, dar ai multe de oferit. Eşti o persoană sensibilă, care apreciază frumosul. Orgoliul însă, uneori, te face să suferi. Tinzi spre mai mult şi mai bine. Nu îţi place să te afli în centrul atenţiei, însă prezenţa ta impune un anumit respect în cercul de persoane unde te afli. Eşti o fire prietenoasă şi ai nevoie de confort.
Ai o pasiune pentru ghiocei?
Aparent eşti o persoană firavă, dar cei care te cunosc mai îndeaproape ştiu că în spate se ascunde un caracter puternic. Ai iniţiativă şi nu ţi-e teamă de tot ce e nou. Complimentele în adresa ta le primeşti cu plăcere. Prima impresie despre tine întotdeauna e radical diferită de ceea ce eşti în realitate. Ceea ce spui şi ceea ce gîndeşti rareori coincid.
Floarea ta favorită este narcisa?
Eşti o persoană condusă de sentimente, căreia îi place să acţioneze sub imboldul acestora. Eşti o fire intuitivă şi mizezi extrem de mult pe impresiile tale, lăsînd uneori raţiunea pe un plan secund.
Îţi plac zambilele?
Eşti plină de energie şi trăieşti viaţa la maxim. Cuvîntul care te defineşte cel mai bine este – optimismul. Adori să fii încurajată de cei din jur, iar generozitatea te însoţeşte mereu. Farmecul tău cucereşte iremediabil pe oricine. Eşti o gazdă înnăscută.
Viorele, viorele…
Persoanele care preferă gingaşele viorele sînt cinstite, pline de răbdare şi de un entuziasm idealist, capabile să se jertfească în numele a ceea ce cred, şi nu pentru persoanele pe care le iubesc. Extrem de important pentru acestea este modul în care se dezvoltă pe plan personal şi felul în care propriile relaţii interumane evoluează de-a lungul timpului.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *