E scundă, dar are o inimă mare

În fotografie: Natalia Munteanu
În fotografie: Natalia Munteanu

Se zice că boala se tratează uneori și cu un cuvînt bun, cu o privire gingașă, cu un sfat sau o încurajare. Într-adevăr așa este.
La începutul lunii martie, aflîndu-mă în spitalul din Cornești, condus de Natalia Munteanu, am observat cu cîtă amabilitate sînt tratați aici bolnavii. De multe ori îmi puneam întrebarea: oare cînd mai are timp această doamnă pentru sine? Ne culcam seara, pe la ora 22.00, cu ea și tot cu ea ne trezeam dimineața, la ora 7.00. În plus, dînsa activează şi la Centrul de sănătate, unde e așteptată de un număr mare de pacienți. Indiferent dacă era obosită sau indispusă de ceva, dumneaei, de fiecare dată, găsea pentru fiecare pacient cuvinte de alinare.
E scundă, dar are o inimă mare, un suflet bun și e plină de energie. Este respectată și apreciată de toată lumea, fiindcă datorită ei s-a păstrat spitalul din Cornești.
Sub conducerea Nataliei Munteanu, lucrează ca albinuțele surorile medicale. Şi ele, ca şi şefa lor, sînt foarte atente şi grijulii cu orice pacient.
Le mulțumesc din suflet pentru tot ceea ce fac pentru sănătatea oamenilor. Fie ca toate florile primăverii să vă parfumeze calea și să rămîneți mereu așa. Bunul Dumnezeu să vă aibă în pază oriunde și oricînd.
Cu mult respect, Liuba Urzică,
bibliotecară la gimnaziul Bumbăta 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *