Doamne ajută şi într-un ceas bun

apa potabila
Sursa: ziare.com

Acordul de parteneriat între cinci primării din raionul Ungheni, care şi-au propus să aprovizioneze cu apă potabilă, în următorii doi ani, 12 sate, a fost semnat. Evenimentul a avut loc joia trecută, în cadrul şedinţei de lansare a proiectului „12000 de cetăţeni aprovizionaţi cu apă potabilă în 12 localităţi”, în prezenţa reprezentanţilor Ministerului Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor, a şefului Agenţiei de Dezvoltare Regională (ADR) Centru, Tudor Meşină, a conducerii raionului, dar şi a reprezentanţilor societăţii civile şi ai sectorului privat.
„Doamne ajută şi într-un ceas bun!”, a exclamat Grigore Popa, primarul comunei Mănoileşti, aplicantul acestui proiect, înainte de a-şi pune semnătura pe documentul ce viza parteneriatul cu primăriile Cetireni, Unţeşti, Floriţoaia Veche şi Alexeevca. Tudor Meşină şi-a exprimat încrederea că proiectul va fi dus la bun sfîrşit în termenul prevăzut, adică în 24 de luni de la lansare.
Potrivit unui comunicat de presă al ADR Centru,  acest proiect se numără printre cele şase selectate pentru finanţare în anul 2012, în total fiind depuse 67 de proiecte. Suma prevăzută este de peste 23 milioane lei. Pentru anul curent finanţatorul a alocat 5 milioane lei.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *