Un concurs de fotomodeling în premieră la Ungheni

Concurs de fotomodelingDe Ziua internațională a femeii, a fost desemnată „Miss Ungheni 2012”. Înaltul titlu i-a revenit celei mai mici participante la concurs, Adriana Popovici, o tînăra în vîrstă de 14 ani, elevă la Liceul „Vasile Alecsandri”, care s-a afirmat deja în domeniul muzicii. ”Mă simt mîndră și împlinită că am cucerit acest titlu”, a declarat ea pentru ”Expresul”.
Cu o lună în urmă, în premieră la Ungheni, pe internet a fost dat startul concursului de fotomodeling ”Miss Ungheni 2012”. Iniţiativa i-a aparţinut unei eleve din clasa a XII-a de la Liceul „Gheorghe Asachi”, Ana Rusu. ”Am dorit să evidențiez, prin intermediul fotografiei, frumusețea şi gingășia fetelor noastre de la Ungheni. Am expus fotografiile pe o platformă online pentru a fi apreciate de toți doritorii”, a mărturisit dînsa.
Pentru a alege cele mai reușite fotografii, a fost nevoie de peste 11 ore de lucru în studiou, timp în care au fost făcute peste o mie de fotografii. Și cum frumusețea costă, fiecare domnişoară a trebuit să scoată din buzunar cîte 250 de lei pentru a lua parte la concurs.
Membrii juriului, format în exclusivitate din bărbaţi, au rămas impresionați de ținuta scenică a domnițelor. ”Ungheniul s-a mîndrit dintotdeauna cu domnișoare frumoase. Cu siguranță, va veni o  zi cînd le vom admira pe unghenencele noastre și pe podiumurile din Paris sau Milano”, a menţionat Adrian Cojocaru, reporter TV, membru al juriului.
”Concursul de fotomodeling este nou pentru Ungheni și a fost destul de interesant”, a continuat dînsul, remarcînd, totodată, că ”este loc şi pentru mai bine la capitolul organizare”.
Deținătoarea locului I a primit în dar un telefon mobil. Svetlana Colobcova, elevă la Liceul  ”Aleksandr Pușkin”, s-a clasat pe locul II şi a primit drept recompensă un player MP3. Cristinei Potîngă, elevă la Liceul ”Mihai Eminescu”, i-a revenit locul III. Ea va beneficia de două ore de sesiune fotoîntr-un studiou semiprofesional.

Ina Landa 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *