Trafic de ţigări cu… LOCOMOTIVA!

trafic tigariVineri, 30 martie, inspectorii vamali din cadrul Punctului Vamal de Frontieră Ungheni, unitate subordonată Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Iaşi, în colaborare cu poliţiştii de frontieră, au descoperit 70 pachete de ţigări ascunse sub locomotiva unui tren de marfă ce venea din Republica Moldova.

Autoritatea vamală a reţinut în vederea confiscării ţigările şi a sancţionat mecanicul de locomotivă cu amendă contravenţională în valoare de 10.000 lei. Locomotiva a fost reţinută până la plata amenzii.

În dimineaţa zilei de 30 martie, la Punctul Vamal de Frontieră Ugheni s-a prezentat pentru control vamal, un tren de marfă ce venea din Republica Moldova, care urma să fie încărcat în România.La controlul amănunţit efectuat de inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Unghenii au descoperit 70 pachete de ţigări marca VICEROY, învelite în plastic negruşiascunse în vederea sustragerii de la control vamal sub locomotivă, între boghiuri.Conform Hotărârii Guvernului nr. 707 din 7 iunie 2006 pentru aprobarea Regulamentului de aplicare a Codului vamal al Romaniei, cu modificările şi completările ulterioare, art. 653 alin (2), autoritatea vamală a procedat la reţinerea, în vederea confiscării, a întregii cantităţi de ţigări şi a sancţionat contravenţional mecanicul cu amendă în valoare de 10.000 lei iar mijlocul de transport a fost reţinut până la plata amenzii.

Sursa: observatordebacau.ro


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *