Ungheniul a primit aurul pentru diversitate, prezenţă şi calitate

expoziţia „Fabricat în Moldova”Pentru a unsprezeacea oară consecutiv, raionul Ungheni a participat la expoziţia „Fabricat în Moldova”, organizată tradiţional la Centrul Internaţional de Expoziţii „Moldexpo” din Chişinău. În acest an, pentru prima dată, a obţinut medalia de aur pentru standul colectiv.
„Cred că am fost apreciaţi după merit, deoarece ne-am implicat destul de serios”, a subliniat  vicepreşedintele raionului, Iulia Pancu. „Această medalie este pentru noi un adevărat stimulent, ca să aspirăm la noi înălţimi”, a mai adăugat dînsa.
„Distincţia respectivă nu poate decît să ne bucure, să ne facă să fim mîndri de cele realizate”, a menţionat şi Serghei Cladco, preşedintele filialei Ungheni a Camerei de Comerţ şi Industrie.
De notat că, în acest an, au venit cu standurile lor colective 18 raioane din R. Moldova. Potrivit Iuliei Pancu, raionul Ungheni s-a deosebit prin diversitate, prezenţă şi calitate. „Am vizitat şi standurile celorlalte raioane. Să-mi fie iertată lipsa de modestie, dar produsele noastre au fost net superioare. S-a văzut diferenţa”, a accentuat dînsa.
Conducerea raionului s-a implicat activ pentru a participa la această expoziţie: a fost  instituit un grup de lucru, s-au pus la punct detaliile participării, au fost stabiliţi potenţialii participanţi. „Este vorba despre conlucrare. Iar noi am avut o colaborare sănătoasă, ne-am implicat  şi am ţinut cont atît de prezentarea propriu-zisă, cît şi de calitate”, a accentuat vicepreşedintele raionului.
Iulia Pancu a remarcat faptul că toţi, inclusiv organizatorii expoziţiei, au, de fiecare dată, aşteptări mari de la raionul Ungheni, explicînd şi de ce: „Noi sîntem un raion mare ca suprafaţă, un raion de frontieră, la poarta Uniunii Europene, un raion cu potenţial”.
„Dacă lumea aşteaptă, trebuie să te prezinţi la nivelul aşteptărilor”, a conchis dînsa.
Apropo, potrivit lui Serghei Cladco, standul raionului Ungheni a fost vizitat şi de prim-ministrul Vlad Filat, care a apreciat pozitiv prezenţa ungheneniulor la această expoziţie.
Medalia de aur şi diploma de rigoare i-au fost înmînate preşedintelui raionului, Iurie Toma, într-o atmosferă festivă, în aplauzele celor prezenţi la Gala laureaţilor.
Expozţia naţională „Fabricat în Moldova”  s-a desfășurat în perioada 31 ianuarie – 4 februarie, fiind organizată de Camera de Comerţ şi Industrie în colaborare cu Ministerul Economiei, sub patronajul Guvernului Republicii Moldova.
Natalia Chiosa


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *