Rețete culinare. Salată „Capriz”

Irina CaducencoIngrediente:
Varză de Pekin (varză chinezească), piept de pui, roşii, castraveţi, maioneză, muştar, suc de lămîie, sare, ulei de măsline (cantitatea de ingrediente după dorinţă şi gust).
Mod de preparare:
Se spală bine pieptul de pui, se pune la fiert, după care se usucă bine şi se prăjeşte pe toate părţile pînă la rumenire. După răcire se taie felii subţiri. Varza chinezească se taie pai, roşiile şi castraveţii se taie în bucăţi mari. Toate aceste componente se amestecă, se presară sare după gust şi se toarnă puţin ulei de măsline. Se pune pe platou sub formă de moviliţă şi se stropeşte cu sos preparat din maioneză, amestecat cu muştar şi suc cu lămîie.
 
Irina Caducenco


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *