Horoscop săptămînal. 27 februarie – 4 martie

horoscop 27 februarie - 4 martieBerbec
Veţi avea parte de o săptămînă mai relaxată. La serviciu lucrurile stau bine, aveţi mari şanse la cîştiguri neaşteptate. Ar putea există ceva discuţii în familie privind o sumă de bani.

Taur
O săptămînă agitată, în care nu vă veţi putea concentra pe nimic altceva decît pe relaţiile de cuplu. Acordaţi atenţie sănătăţii. Problemele personale nu trebuie să vă împiedice să aveţi grijă de voi.
Gemeni
Vă hotărîţi să vă acordaţi o mică vacanţă, care, judecînd după eforturile depuse în timpul anului, ar merita să fie una specială. Nu vă neglijaţi partenerul de viaţă, aşa cum aveţi de multe ori tendinţa.

Rac
Nimic nu pare să vă mai stea în cale. Aveţi o putere de muncă extraordinară şi sînteţi foarte motivaţi financiar. Ceva mai multă grijă privind sănătatea dumneavoastră ar fi binevenită.

Leu
Sînteţi antrenaţi în tot felul de proiecte şi de acţiuni în interes profesional, care vor fi mai obositoare decît aţi crezut. Partenerul de viaţă se simte neglijat şi pus pe locul doi, după problemele de serviciu.
Fecioara
Veţi avea multe schimbări de făcut, nu toate plăcute sau favorabile interesului propriu, dar oarecum forţate de împrejurări. Relaţiile cu persoana iubită s-au cam deteriorat.
Balanţa
Urmează cîteva zile foarte agitate, în care veţi avea nevoie de toată energia pentru a pune la punct un eveniment important în familie. Atenţia ar trebui să fie îndreptată mai mult către sănătate.

Scorpion
O perioadă excelentă. Comunicaţi bine cu partenerul şi vă faceţi planuri de viitor, lucru care vă binedispune şi vă motivează să fiţi mai interesaţi să vă rezolvaţi rapid problemele de serviciu.

Săgetător
O săptămînă încărcată la serviciu. În plan financiar nu există momentan motive de îngrijorare, încrederea în forţele proprii şi spiritul de iniţiativă vă stimulează în noile activităţi.
Capricorn
Aveţi serioase motive de îngrijorare la serviciu, riscaţi chiar să vă pierdeţi credibilitatea. Atenţie la discuţiile în contradictoriu cu un prieten apropiat, este posibil să vă înţeleagă greşit intenţiile.

Vărsător
Sînteţi foarte motivaţi şi dornici să începeţi lucrul la un nou proiect. Deşi în prima instanţă nu veţi obţine rezultate spectaculoase, vă veţi implica mult şi vă daţi seama că alegerea este corectă.
Peşti
Veţi căuta să fiţi permanent în centrul atenţiei şi vă veţi lăsa conduşi de primele impulsuri, ceea ce nu este tocmai indicat. Financiar vorbind, în această săptămînă veţi avea numai de cîştigat.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *