Horoscop 6 – 12 februarie

horoscop 6 - 12   februarieBerbec
Se prevede un început de săptămînă destul de relaxat din punct de vedere professional. Spre week-end lucrurile se vor precipita. În cuplu e posibil să apară discuţii legate de planul financiar.
Taur
La serviciu vă veţi simţi copleşiti de numeroasele sarcini ce vă sînt atribuite, dar le veţi finaliza pe toate cu brio. Conflictele cu partenerul de viaţă se răresc şi armonia în cuplu se restabileşte.
Gemeni
Aveţi mult de lucru. Deşi toată lumea se distrează, pe voi nu prea pare să vă intereseze acest aspect, căci mai aveţi de acoperit unele datorii. Important este că partenerul de viaţă vă este alături.
Rac
Vă daţi, în sfîrşit, silinţa să vă faceţi datoria aşa cum trebuie, cu simţ de răspundere. Rezultatele nu se vor lăsa aşteptate. La sfîrşitul săptămînii veţisimţi o ameliorare a situaţiei financiare.
Leu
Probleme în domeniul financiar, care a avut de suferit în urma petrecerilor repetate în care aţi cam cheltuit fără limite. Partenerul aşteaptă mai multă atenţie şi mai mult interes.
Fecioara
Vă veţi lăsa conduşi de primul impuls. Acest lucru se datoreaza faptului că fie vă îndrăgostiţi pînă peste urechi, fie că vă pregătiţi pentru un eveniment important. Financiar staţi foarte bine.
Balanţa
Se pare că nici o replică spirituală nu vă mai poate salva de critica şefilor care se declară  nemulţumiţi de prestaţia voastră la locul de muncă. În familie – armonie. Şi cu finaţele satţi bine. Scorpion
Aveţi nevoie mai mult ca oricînd de recunoaşterea şi aprecierea celor din jur, deoarece acum sînteţi  predispuşi la depresii. Persoana iubită vă este alături oricît de dificili şi irascibili aţi fi.
Săgetator
O săptămînă plină de evenimente pozitive. Partenerul de viaţă vă pregăteşte o surpriză. O atenţie deosebită ar trebui să o acordaţi familiei, de care v-aţi cam îndepărtat în ultima perioadă.

Capricorn
Tot ce v-aţi propus reuşiţi. Săptămîna ce urmează va fi o încununare a efortului depus. Din punct de vedere financiar, este o perioadă bună.  Discutaţi cu o persoană de încredere înainte de a acţiona.

Vărsător
O săptămînă mai bună decît cea precedentă. Nu veţi întîmpina dificultăţi deosebite în rezolvarea problemelor financiare. Acestea nici nu sînt atît de mari pe cît par.

Peşti
Un început de săptămînă promiţător, cu noi provocări. Toate planurile şi proiectele vor fi finalizate în timp util. În familie sînt aşteptate evenimente importante care vă vor aduce multă bucurie.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *