Horoscop 16 – 22 ianuarie

horoscop 16-22 ianuarieBerbec
Se anunţă multe schimbări. În profesie, ambiţiile vor creşte, ajungîndu-se chiar pînă la schimbarea serviciului. Vi se oferă posibilitatea obţinerii unei surse suplimentare de venit.

Taur
Cald şi bine în toate domeniile. Din punct de vedere profesional, e posibil să începeţi un proiect împreună cu partenerul de viaţă. Vă veţi bucura de o uşoară creştere a venitului.
Gemeni
Aveţi acum o mare nevoie de stabilitate, iar astrele sînt de partea voastră. Veţi primi o ofertă profesională care va cere mult curaj. Nu uitaţi: cine are curaj, are şi noroc.
Rac
În această săptămînă, veţi avea toane şi stări depresive, apoi veţi trece la momente de euforie. Sînt posibile conflicte de serviciu, cauzate de nişte neatenţii care pot costa mult.
Leu
Dragostea va fi pe primul loc, iar atenţia şi devotamentul vă vor fi răsplătite din plin. Cu serviciul însă, sînt multe semen de întrebare. Să evitaţi gesturile impulsive şi cheltuielile exagerate.
Fecioara
Săptămîna va veni cu oferte profesionale excelente, dar şi cu eforturi financiare serioase. Probabil vi se va cere să contribuiţi la nişte cheltuieli de familie care vor face o gaură mărişoară în buget.
Balanţa
Sînteţi printre norocoşi, pentru că veţi începe săptămîna în forţă. Astrele vă vor da energia necesară şi nimic nu vă va sta în cale. E important să profitaţi la maxim de orice val de energie pozitivă.
Scorpion
Veţi începe săptămîna cu planuri mari. Veţi avea ocazia reîntîlnirii cu o persoană pe care nu aţi văzut-o de mult timp. Mai subţirel veţi sta cu banii, iar un pic de economie nu strică.
Săgetător
O discuţie aprinsă legată de bani se va finaliza în favoarea voastră. Feriţi-vă să promiteţi favoruri persoanelor din familie, pentru că nu veţi avea posibilitatea să vă ţineţi cuvîntul.
Capricorn
Veţi reuşi să impresionaţi persoana dorită. Cei cu probleme financiare să nu refuze acum nici o ofertă profesională, oricît de modestă. În viitorul aporpiat va apărea ceva mai bun.

Vărsător
Norocul va fi, în această săptămînă, de partea voastră. Nu e momentul însă pentru tensiuni sentimentale. Pe primul loc ar trebui să fie profesia şi locul de muncă.

Peşti
Săptămîna începe cu multă muncă. Veţi avea ocazia să rezolvaţi problemele financiare. Relaţiile cu familia vor deveni, în scurt timp, excelente. În dragoste, lucrurile se domolesc puţin.
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *