Cadouri pentru „Casă pentru toţi”

Casă pentru toţi”Cei peste 40 de copii, beneficiari ai Centrului „Casă pentru toţi” din Ungheni, au avut parte de o adevărată sărbătoare, cu multe cadouri, cu dulciuri, fructe, sucuri. Toate le-au fost oferite de către Elgar Giulmaliev, director general al SRL „Hazar-Construct”, şi familia sa.
„Copiii de aici au nevoie de ajutor. De cinci ani sîntem alături de ei: şi atunci cînd au nevoie de tratament, şi la sărbători”, a spus dînsul. De data aceasta, au venit cu o ocazie deosebită. „E ziua naşterii unicului meu fiu şi îmi face plăcere s-o sărbătorim aici, alături de aceşti copii, a explicat Elgar Ghiulmaliev. Chiar dacă cei bogaţi pot să-şi permită o sărbătoare oriunde, cel mai frumos e să te afli acolo unde cineva are nevoie de tine. În fiecare an sărbătorim aici şi aşa vom continua atîta timp cît vom avea posibilitate”.
De notat că la „Casă pentru toţi” vin copii cu necesităţi speciale.
În curînd, acest centru se va extinde. Chiar alături, se va înălţa un nou edificiu, destinat celor care deja au depăşit vîrsta de 18 ani, dar continuă să aibă nevoie de atenţie sportiă. Toate cheltuielile pentru construcţia acestuia şi le-a asumat acelaşi Elgar Ghiulmaliev.  Terenul deja a fost alocat, se lucrează asupra proiectului. Primarul de Ungheni, Alexandru Ambros, şi-a exprimat încrederea că edificiul va fi construit într-un timp foarte scurt, căci „Hazar-Construct” a demonstrat deja că poate construi şi repede, şi calitativ. „Astăzi, practic, nimeni nu a construit la Ungheni mai bine decît ei”, a remarcat primarul, referindu-se la blocul locativ ce a fost deja înălţat pe strada Romană 33.
Publicat la 29 februarie 2008


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *