Ungheneanul Constantin Bejenaru este noul rege al circuitului Bigger's Better 2011

bejenaru constantin
Sursa: adevarul.ro

Originar din oraşul Ungheni, pugilistul Constantin Bejenaru, a cîştigat, pe 16 decembrie, finala circuitului de box Bigger’s Better King 2011, un turneu internaţional de mare prestigiu.
Victoria lui Constantin Bejenaru a putut fi vizionată în direct, graţie postului de televiziune “Eurosport”, de amatorii sportului din circa 90 de ţări ale lumii. Cu lacrimi în ochi, sportivul a fost încoronat de organizatori şi declarat “Regele” Bigers Better. De asemenea, Constantin Bejenaru a intrat în posesia unui cec în valoare de 25.000 de dolari, asta după ce în piramida de calificare din Lituania a mai obţinut alţi 15.000 de dolari.
Discipol al antrenorului unghenean Vitalie Şibut, Constantin Bejenaru a fost nevoit, în anul 2002, să treacă Prutul şi să se legitimeze la Clubul Sportiv SCM Bacău şi de atunci evoluează sub culorile României. “N-aş mai fi putut continua sportul aici (la Ungheni), în momentul în care, la fiecare competiţie internaţională era nevoie de o sumă ce depăşea 1000 de dolari, pe care trebuia s-o achit. Părinţii nu-şi puteau permite aşa ceva. Din această cauză am pelcat în România. Pentru că acolo aceste probleme nu se întîlnesc”, spunea dînsul într-un interviu acordat “Expresului” în luna mai 2008.
La cei 27 de ani ai săi, are la activ în boxul amator 150 de lupte, dintre care 140 cîştigate. A fost de 9 ori campion naţional în România. Constantin Bejenaru se află pe treapta a V-a în topul Federaţiei Române de Box „Cei mai buni boxeri români ai anului 2010”.   Cu această ocazie, Relu Auraş, antrenor emerit al României la box, declara: „E o clasare meritorie pentru Constantin”.
După victoria din 16 decembrie de la Bigger’s Better 2011, site-ul www.fight.ro, scria: “Cîştigătorul este un român. Acesta ne-a făcut să fim mîndri că sîntem români, reprezentînd cu excelenţă boxul românesc”.
Lucia Bacalu


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *