Ion Jardan convocat de şase ori la naţionala de tineret

Ion Jardan“Unul dintre cei mai valorşi jucători ai echipei “CSCA-Rapid”, dar şi unul dintre cei mai de perspectivă jucători de bandă dreapta din Divizia Naţională”, aşa este caracterizat discipolul şcolii de fotbal din Ungheni, Ion Jardan, pe site-ul fcrapid.md.
La cei 21 de ani ai săi, este unul dintre jucătorii de bază ai echipei respective, jucînd în această ediţie 16 meciuri. Este unul dintre golgheterii echipei, deşi în majoritatea meciurilor a jucat pe post de fundaş dreapta.
În naţionala de tineret U21 are la activ 6 meciuri convocate.  În meciul cu Portugalia de pe stadionul din Rio Maior a purtat banderola de căpitan.
Citiţi în continuare un fragment dintr-un interviu acordat de Ion Jardan site-ului fcrapid.md.
Acest sezon a început bine pentru tine, ai fost convocat la echipa naţională U21, dar şi la club prinzi regulat unsprezecele a de start. La ce te aştepţi mai departe?
Mă aştept să progresez în continuare. La moment, vreau să joc cît mai mult. Dacă voi juca meci de meci pentru “CSCA-Rapid”, cu siguranţă voi mai fi convocat la selecţionata de tineret. Acum totul depinde de mine.
În campionatul cărei ţări ţi-ai dori să joci?
Aş dori să joc într-un campionat mai puternic şi mai bine plătit, nu contează ţara. Îmi place campionatul Angliei, dar e tare dificil să ajungi să joci acolo.
Care e echipa şi jucăorul tău preferat?
Echipa preferată e Barcelona, dar îmi place şi fotbalul prestat de “Şahtior” Doneţk. Ca jucător imi place Steven Gerrard….
Ai o deviză în viaţă?
Mereu este loc de mai bine. Viaţa e un continuu progres!
Ina Landa


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *