Horoscop 12 – 18 decembrie

horoscop 12 - 18 decembrieBerbec
Se anunţă o săptămînă plină de conflicte. Nimic major, dar suficient cît să vă dea o stare de enervare. Aceste probleme vor avea, în principal, legătură cu serviciul.
Taur
O săptămînă bună. Veţi simţi nevoia să ieşiţi în evidenţă, să cunoaşteţi lume nouă. În această perioadă vă puteţi face relaţii care vă vor ajuta foarte mult pe plan profesional.
Gemeni
Săptămîna aduce veşti bune pe plan financiar: veţi avea tot felul de şanse de a vă spori veniturile. Nimic foarte important, dar un ban în plus nu strică nimănui. Veţi fi mai veseli, mai optimişti.
Rac
Zilele următoare aduc multă muncă, dar şi satisfacţii. Veţi primi noi responsabilităţi profesionale, veţi avea succes în tot ceea ce ţine de dialog, de comunicare şi de negociere şi vă veţi face remarcaţi

Leu
O săptămînă solicitantă, dar veţi avea ocazia să faceţi tot: să organizaţi, să daţi ordine, să tunaţi şi să fulgeraţi. Chiar dacă vă veţi face un pic nesuferiţi, această atitudine dictatorială va da roade.

Fecioară
Vă faceţi deja planuri de sărbători. Se nasc multe întrebări legate de bani şi va fi nevoie să faceţi demersuri suplimentare pentru a obţine ceva în plus faţă de veniturile obişnuite.

Balanţa
Cuvîntul de ordine al acestei săptămîni este enervarea. În special, la serviciu. Veţi avea parte de tot felul de conflicte minore care, adunate, vă vor strica săptămîna. Financiar, lucrurile stau bine.

Scorpion
Veţi avea tot felul de probleme legate de casă: lucruri care se strică, mici accidente casnice, conflicte cu vecinii. Totul va trebui rezolvat imediat, chiar dacă cer timp, bani şi nervi.

Săgetător
În această săptămînă se anunţă multe certuri care vor avea la bază gelozia partenerului. Latura profesională va sta în umbră, nimic spectaculos. În schimb, financiar, staţi destul de bine.

Capricorn
Este de recomandat să vă folosiţi la maxim puterea de convingere şi negociere, daca vreţi să aveţi de cîştigat. La serviciu, să fiţi ceva mai atenţi la atitudinea pe care o aveţi faţă de colegi.

Vărsător
Vă faceţi planuri de excursii şi vizite, sau veţi primi vizita unui prieten de departe. Vor fi nişte zile destul de plăcute, cu excepţia unor mici îngrijorări legate de profesie.

Peşti
Se anunţă o săptămînă destul de liniştita. Profesional, veţi primi nişte oferte care v-ar putea ajuta să evoluaţi. Cu banii nu veţir sta rău. Sînt nişte zile bune şi pentru cei îndrăgostiţi.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *