VIDEO | Vrea să treacă Prutul şi să cucerească România

EL Radu, Pîrlița, interpret
Imagine: apropomagazin.md

Interpretul EL Radu, originar din satul Pîrliţa, cu numele său adevărat Radu Gulica, vrea să treacă Prutul şi să cucerească România. S-o cucerească nu cu armele, ci cu videoclipul său de ultimă oră, la piesa „Tell Me Why”. Dînsul a declarat pentru ziarul „Apropo” că-şi va lansa videoclipul şi în România, în luna octombrie, şi speră să fie un succes.
Filmările pentru clip au avut loc la Odesa şi Chişinău şi au durat trei zile. „Ultima zi a fost cea mai grea, căci a fost una ploioasă, iar noi aveam nevoie de soare, plus că şi eroina clipului trebuia să plece în România a doua zi. Pînă la urmă însă soarele a fost de partea noastră”, a mai spus interpretul pentru aceeaşi publicaţie.
În ceea ce priveşte costurile videoclipului, EL Radu a evitat să zică o sumă exactă, limitîndu-se să dea un singur indiciu. „Dacă nu scoteam videoclipul, îmi cumpăram o maşină bună”, a remarcat dînsul.
Reamintim că EL Radu este unul dintre autorii imnului „Capitalei Tineretului – Ungheni 2011”. Dînsul a fost prezent de nenumărate ori la Ungheni, atît în calitate de participant, cît şi de prezentator al unor evenimente importante.
În prezent, munceşte la o nouă piesă. De data aceasta, în limba română.
Lucia Bacalu

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *