Milioane pentru Spitalul raional

spitalul raional, ungheni, milioane, proiectS-ar putea ca Ungheniul să aibă, în scurt timp, cea mai modernă secţie de chirurgie din regiune şi asta, datorită unui grant în valoare de 3 milioane 485 mii de lei, obţinut de la Fondul de dezvoltare a prestatorilor de servicii a Companiei Naţionale Asigurări în Medicină.
Din cele 99 de proiecte din întreaga republică, depuse spre finanaţre, au fost acceptate doar opt, printre care şi cel al Spitalului raional Ungheni. “Va fi un bloc chirurgical performant, cu toate condiţiile necesare”, a declarat Lidia Crăciun, directoarea Spitalului.
La ora actuală, blocul chirurgical din Ungheni este departe de a corespunde cerinţelor vremii. Din această cauză, s-a aflat, urmare a acreditării, la un pas de a fi închis. “Ar fi fost păcat, mai ales că avem chirurgi foarte buni, adevăraţi profesionişti”, a spus Lidia Crăciun. Urmează ca şi Consiliul raional să găsească banii necesari, circa 400 de mii de lei, ca proiectul să fie realizat. În caz contrar, finanţatorul îşi va îndrepta atenţia spre o altă instituţie medicală din alt raion.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *