Schimbări radicale în sectorul locativ

sectorul locativ, Alexandru Ambros, primăria, Ungheni
Imagine: panoramio.com

Potrivt primarului Alexandru Ambros, în următorii patru ani ne aşteaptă schimbări radicale în sectorul locativ. „Ele nu vor fi imediate, dar vor fi cu certitudine”, a declarat dînsul. În cazul în care nu vor fi efectuate schimbările respective, nu va fi stabilit foarte clar cum vor fi întreţinute blocurile locative, va fi complicat, consideră primarul. Asociaţiile proprietarilor locuinţelor privatizate sînt deja depăşite de timp. Se cere o schimbare radicală.
„Ne propunem să creăm o structură nouă, o agenţie de deservire a spaţiului locativ, iar în sectoarele oraşului vor activa administratori care vor fi angajaţii acestei agenţii”, a făcut explicaţiile de rigoare Alexandru Ambros. Astfel, se va încerca reducerea cheltuielilor, deoarece numărul de persoane ce vor lucra în administraţie se va micşora. Accentul va fi pus pe personalul tehnic, care să presteze servicii în sectorul locativ. Este vorba de electricieni, tîmplari, lăcătuşi etc.  În momentul în care se întîmplă ceva în locuinţă, omul să nu mai apeleze la cumătru, la vecin, ci la această agenţie.
„Noi ne propunem să schimbăm cardinal acest sistem de deservire şi prestare a serviciilor de întreţinere a blocurilor locative. De aceea am considerat că este bine să avem ca responsabil un viceprimar. Este vorba de Dumitru Radu, care se va ocupa şi de activitatea întreprinderilor municipale”, a mai spus primarul.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *