La armată, nu la plug

încorporarea, armată, recruți, Ungheni
Imagine:undp.md

Începe încorporarea de toamnă. Potrivit unei decizii a Consiliului raional din 4 august curent, pe durata întregii luni septembrie, autorităţile administraţiei publice locale, în comun cu Centrul militar teritorial Ungheni, vor desfăşura acţiunile ce se impun în vederea organizării încorporării.
La 3 octombrie, va fi dat startul încorporării propriu-zise, care va finaliza pe 31 ianuarie 2012. Pînă atunci, va fi organizată „Ziua recrutului”, va fi instituită o comisie medicală raională care va activa atît cît va fi nevoie.
Comisariatul de poliţie al raionului Ungheni va asigura căutarea şi prezentarea recruţilor care se eschivează de la încorporare, va studia şi selecta recruţii pentru încorporare în trupele de carabinieri, va asigura menţinerea ordinii publice la Centrul militar teritorial Ungheni în zilele desfăşurării încorporării. Primarii vor asigura prezentarea, în termenul stabilit, a recruţilor la comisia medicală şi la încorporare, organizînd şi petrecerea solemnă a acestora la serviciul militar în termen.
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *