„Afacerist” român prins pe malul moldovenesc al Prutului

contrabandă de ţigări afacerist roman
Imagine: border.gov.md

A trecut Prutul în căutarea de  complici  pentru iniţierea unei filiere de contrabandă de ţigări de pe un mal pe celălalt.
În amiaza zilei de 31 iulie, inspectorii de frontieră din cadrul pichetului de grăniceri „Frăsineşti” au observat cum de pe malul românesc al rîului Prut spre  interiorul ţării înoată  o persoană de sex masculin, aceasta fiind monitorizată şi în momentul cînd  a ieşit din apă şi se îndrepta spre un grup de tineri, care se odihneau în zona de frontieră, a fost reţinută.
Bărbatul nu avea acte de identitate, prezentîndu-se drept cetăţean român, domiciliat pe raza judeţului Iaşi, în vîrstă de 30 ani. Acesta a declarat grănicerilor că în mod intenţionat  a trecut ilegal frontieră în scopul de  a găsi persoane „de încredere” cu care ar fi pus la cale o afacere cu contrabandă de ţigări peste rîul Prut,  ideea devenind şi mai incitantă văzînd că pe malul moldovenesc se odihneau mai mulţi tineri.
Colaboratorii Serviciului Grăniceri au anunţat imediat colegii din cadrul autorităţii de frontieră române despre persoana reţinută în vederea stabilirii identităţii şi efectuării cercetărilor în comun, după definitivarea acestora, bărbatul a fost  predat  Poliţiei de Frontieră Române.
Sursa: border.gov.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *