Tanarul din Ungheni, care a incercat sa se sinucida cu prietena lui, in STARE GRAVA la Psihiatrie

suicid ungheni pastile psihiatrieDumitru, tanarul de 20 de ani care, acum doua luni, a incercat sa se sinucida impreuna cu iubita sa, se simte tot mai rau. Baiatul a ajuns din nou la spital, de aceasta data la Psihiatrie.
Cel mai grav este ca Dumitru nu stie nici pana astazi ca partenera sa a murit, intrucat nu-si aminteste nimic din ce s-a intamplat atunci.
„Din cate stiu acolo sunt probleme mari, starea lui e grava. Medicii nu ne permit nici noua sa vorbim cu baiatul pentru ca asta i-ar putea afecta si mai mult starea sanatatii, mai ales ca in fiecare zi intreaba de medici unde este iubita sa”, a declarat, pentru StireaZilei.md, Eduard Florea, procuror de Ungheni.
Nici medicii nu sunt prea optimisti. Ei spun ca baiatul ar putea ramane marcat pentru toata viata.
Dupa externarea sa de la Spitalul de copii „Ignatenco” de unde a iesit pe picioarele sale, familia sa nu s-a gandit o clipa ca baiatul va ajunge si mai grav.
La sfarsitul lunii mai, Dumitru si prietena sa Victoria au fost gasiti intoxicati cu pastile intr-o padure din satul Stolniceni, raionul Ungheni. Cadavrul fetei zacea intr-o masina de tip Ford. Langa trupul minorei a fost gasita o pastila de culoare roz, o cutie goala de medicamente si un biletel de adio, pe care tinerii au scris ca au hotarat sa-si puna capat zilelor din cauza ca parintii acestora nu erau de acord cu relatia lor de dragoste. La cativa metri zacea aproape fara suflare Dumitru.
Sursa: Stirea Zilei


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *