Nemulţumit de conlucrarea cu administraţia publică locală

şedinţă, pompieri, protecţie civilă, Ungheni, În primele şase luni ale anului curent, în raionul Ungheni au fost înregistrate 10 situaţii excepţionale, două dintre care cu caracter natural, şi 40 de incendii. Sînt cifre enunţate în cadrul şedinţei de totalizare a activităţii Direcţiei Situaţii Excepţionale Ungheni din săptămîna trecută.
Tot în această perioadă au fost organizate trei aplicaţii, care au demonstrat încă o dată necesitatea instituirii în primării a unor unităţi  salarizate de specialişti în domeniul protecţie civilă.
Prezent la şedinţă, Gheorghe Barbu, şeful statului major al secţiei protecţie civilă şi situaţii excepţionale din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, a declarat că în teritoriu nu se face observată o bună conlucrare cu administraţia publică locală. Dînsul a adus drept exemplu inundaţiile din anul trecut, în urma cărora nu au fost învăţate toate lecţiile. „Nu am auzit să existe, la ora actuală, un plan comun de acţiuni în cazul unor noi calamităţi de acest gen”, a subliniat oficialul.
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *