FOTO | Începe o nouă ediţie a MISS Divizia Naţională. VEZI cine se duelează în prima rundă




miss, divizia naţională, participante
Imagine: miss.jurnalsportiv.md



Cea de-a doua ediţie a Proiectului MISS Divizia Naţională, la care Jurnal Sportiv este partener media general, a luat start pe 20 iulie.
Primele dueluri apasionante din această nouă ediţie sunt următoarele:
Mihaela Grădinari (Suruceni) vs. Adriana Zbigli (Costuleni)
Marina Vîzdoagă (Iskra Stal) vs. Alina Zotea (Zimbru)
Svetlana Coleşevscaia (FCOB Ultras) vs. Nadia Lapicova (GBR Tiraspol)
Anastasia Saenko (Sheriff) vs. Evelina Scutelnic (Rapid)
Marina Podornicova (Dacia) vs. Paulina Bodrug (Nistru)
Svetlana Karas (Milsami) vs. Doina Pascarenco (Academia)
Iată-le pe cele 12 participante
Mihaela Grădinari este noua MISS FC Sfântul Gheorghe Suruceni, după ce a fost aleasă cea mai frumoasă fană a “sfinţilor” pentru anul 2011, de către formaţia “vişiniilor”. Miha, 17 ani, cu o înălţime de 173 cm, 56 kg greutate şi tri-dimensiunile 87-63-90, va reprezenta SG Suruceni în sezonul 2011-2012 al Proiectului “MISS Divizia Naţională”!

miss, divizia naţională, participante
Marina Podornicova, 19 ani, va reprezenta Dacia Chişinău în sezonul 2011-2012 al Proiectului “MISS Divizia Naţională”!
miss, divizia naţională, participante
Sheriff Tiraspol va fi reprezentată de tânăra Anastasia Saenko, 16 ani, din Tiraspol. Nastea, care a câştigat MISS Sheriff, are o înălţime de 169 cm, greutate de 50 kg. Tri-dimensiunile:  86-56-89. Precedenta reprezentantă a fost Victoria Prepeliţă, care a ocupat locul de A doua vice-miss.
miss, divizia naţională, participante
Milsami Orhei va fi reprezentată de Svetlana Karas, 23 de ani, din Orhei. Cu o înălţime de 168 cm şi 53 de kg, cu tri-dimensiunile 84-65-95, Sveta a fost aleasă MISS Milsami 2011, după ce a acumulat majoritatea de voturi din finala de şase candidate. Precedenta MISS Milsami a fost Angela Creţu, care s-a clasat în TOP 5 a “MDN” 2010-2011, din 14 participante!
miss, divizia naţională, participante
Zimbru Chişinău va fi reprezentată de Alina Zotea, 24 de ani, din Chişinău. Cu o înălţime de 178 cm, greutate de 64 kg şi tri-dimensiunile de 90-65-90, Alina se numără printre cele mai de succes modeluri din Moldova. Precedenta reprezentantă a Zimbrului a fost MISS Zimbru 2010, Gabriela Diaconu, care s-a clasat pe onoranta poziţie de de Vice-MISS DN.
miss, divizia naţională, participante
Iskra-Stal Râbniţa va fi reprezentată de Marina Vâzdoagă, 19 ani, din Chişinău. Blondă, cu o înălţime de 168 cm, 49 kg, Marina are tri-dimensiunile de 87-62-90. Marina reprezintă “oţelarii”, după ce anul trecut a facut-o Valentina Gârleanu.
miss, divizia naţională, participante
Olimpia Bălţi nu va participa la Proiect, însă o vor face suporterii din Bălţi, “UOB”, care au delegat-o pe Svetlana Coleşevscaia, din Bălţi. În vârstă de 21 de ani, Sveta va fi prima participant din Bălţi în concurs, după ce anul trecut Olimpia a refuzat participarea. Cu o înălţime de 173 cm şi o greutate de 55 kg, Sveta se încadrează bine şi la tri-dimensiuni: 85-66-90.
miss, divizia naţională, participante
FC Tiraspol este al doilea club care refuză participarea la Proiect, însă, identic Olimpiei, suporterii de la “GBR” nu au renunţat la gândul de a fi prezenţi în concurs, astfel, Nadia Lapicova, din Tiraspol, 21 de ani, va fi reprezentanta lor. Nadia, 21 de ani, 178 cm înălţime şi 63 kg are tri-dimensiunile: 93-60-90. Precedenta reprezentantă a FC Tiraspol a fost Olga Coşovan.
miss, divizia naţională, participante
Rapid Ghidighici va fi reprezentată de tânăra Evelina Scutelnic, 19 ani, 175 cm înălţime, 62 kg, din Ghidighici. Evelina are tri-dimensiunile 89-65-90. Precedesoarea sa a fost Angela Albu.
miss, divizia naţională, participante
Academia UTM Chişinău va fi reprezentată de Doina Pascarenco din Chişinău, în vârstă de 20 de ani. În primul sezon, Academia a fost reprezentată de Galina Goncearova.
miss, divizia naţională, participante
FC Costuleni, câştigătoarea Proiectului în prima ediţie, va fi reprezentată de Adriana Zbigli din Chişinău, în vârstă de 21 de ani, din Chişinău. Adriana va avea o misiunea grea în această ediţie, de a apăra titlul cucerit de Dorina Bagrinovski în prima ediţie.
miss, divizia naţională, participante
Nistru Otaci va fi reprezentată de Paulina Bodrug, în vârstă de 19 ani din Chişinău. Născută la Ungheni, Paulina are o înălţime de 173 cm şi greutatea de 53 kg. În prima ediţie, Nistru a fost reprezentată de Elena Calancea.
 
miss, divizia naţională, participante
Sursa:  Apropo Magazin


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *