VIDEO | StarNet apreciază inteligenţa tinerei generaţii

StarNet, licee, copii, Ungheni, premii
Captură: ProTV Chişinău

În ultima zi de studii compania a premiat cei mai sîrguincioşi elevi din Chişinău şi Ungheni. 264 de copii au primit diplome şi cadouri în cadrul proiectului StarNet: „Noi apreciem inteligenţa”
Diplome si cadouri au fost acordate elevilor eminenti din liceele partenere la proiect.
Elevii premiaţi au fost selectaţi cu ajutorul agendei electronice www.liceu.md, unde sunt înregistrate datele şcolare: prezenţa la lecţii, notele şi mediile semestriale.
Din dorinţa de a încuraja spiritul competiţiei, dar şi a-i stimula pe elevi să înveţe bine, StarNet a lansat încă în septembrie 2009 proiectul „Noi apreciem inteligenţa”. Parte integrantă a proiectului este concursul „Topul succesului”, în cadrul căruia StarNet acordă trimestrial premii tinerilor din liceele-partenere. Totodată, compania StarNet, pentru buna desfăşurare a acestui proiect, a oferit acestor instituţii acces gratuit la internet, procurînd şi instalînd utilajul necesar.
În prezent, proiectul Starnet, „Noi apreciem inteligenţa” se desfăşoară în 22 de licee-partenere, care adună împreună peste 16 mii de elevi şi aproximativ 1500 de profesori.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *