Record absolut pentru Expresul.com

expresul, site, record, Ungheni
Imagine:bloombiz.ro

Pe 6 iunie, Expresul.com a bătut toate recordurile în ceea ce priveşte numărul de vizitatori unici şi de afişări. Lumea a fost nerăbdătoare să afle rezultatele alegerilor la Ungheni, iar Expresul.com le-a oferit cu prisosinţă.
Astfel, numărul vizitatorilor unici a ajuns la 2164, iar al afişărilor – la 6200. Din cauza suprasolicitărilor, site-ul nu a mai putut fi accesat o perioadă de timp, fapt pentru care ne cerem scuze. Pentru prima oară, un material postat pe site – „Oraşul Ungheni îmbrăcat în straie purpurii” –  a acumulat zeci de comentarii, unul mai interesat decît altul. Potrivit metrica.md (Topul websiteurilor din Moldova conform Google Analytics), numărul vizitatorilor unici pe Expresul.com a crescut în ultima săptămînă cu 144,52%, iar al afişărilor – cu 148,45%.
De notat că luna mai a fost cea mai reuşită din anul acesta, iar luna iunie – va depăşi toţi indicatorii înregistraţi în cele 9 luni de existenţă a noii variante a site-ului. Expresul.com este un site, pe care sînt postate atît ştiri proprii, cît şi toate ştirile despre raionul Ungheni ce apar în presa naţională şi internaţională.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *