FOTO \ VIDEO | Ungheni – acum ai hotel!

Hotel Vila Verde UngheniÎn ziua de 10 iunie, în centrul oraşului Ungheni a avut loc un eveniment aproape istoric. Zeci de oameni, personalităţi ai oraşului şi republicii precum şi oaspeţi străini, s-au adunat la ceremonia de deschidere a hotelului „Vila Verde”. Acesta face parte din reţeaua hotelieră naţională ca structură hotelier-turistică.
„De astăzi se începe un nou capitol pentru Ungheni. Ceea ce nu ajungea oraşului era anume un hotel şi noi am venit aici pentru că Ungheniul este vestit prin multe fapte şi realizări frumoase” a accentuat directorul general al hotelui  Alexandru Sapojnic. Dînsul a menţionat desigur şi despre colaborarea eficientă care a avut-o atît cu conducerea raionului cît şi a oraşului. „Am fost susţinut şi încurajat, cel puţin nu mi s-au pus piedici pentru că se citea dorinţa de a avea un hotel în Ungheni” a remarcat directorul general. „Au fost însă multe momente grele în care îmi doream să cedez dar pînă la urmă am realizat scopul pentru care am venit în 2005” a mai adăugat dînsul.
Atît primarul oraşului Alexandru Ambros cît şi preşedintele raionului, Ion Harea şi-au exprimat bucuria dar şi necesitatea unui hotel în infrastructura oraşului Ungheni. „Deschiderea acestui hotel a venit exact la timp pentru că Ungheniul este un sol fertil pentru investiţii unde vor veni oameni foarte şi foarte influenţi” a accentuat Ion Harea.
Hotelul dispune de 62 de camere hoteliere cu o capacitate de 112 locuri şi oferă mai multe servicii pentru clienţii săi, precum organizarea şi deservirea conferinţelor, congreselor, simpozioanelor. Camerele hoteliere sînt dotate cu mobilier nou, încălzire autonomă, condiţionere, TV color, telefoane, internet Wi Fi, camere de baie şi alte dotări şi facilităţi pentru odihnă şi lucru. “Vila Verde” înseamnă un nivel înalt de calitate la preţuri rezonabile” a remarcat directorul general al hotelului.
Vezi mai jos un reportaj foto de la deschiderea oficială a hotelului:
Hotel Vila Verde Ungheni
Hotel Vila Verde UngheniHotel Vila Verde UngheniHotel Vila Verde UngheniHotel Vila Verde UngheniHotel Vila Verde UngheniHotel Vila Verde UngheniHotel Vila Verde UngheniHotel Vila Verde UngheniHotel Vila Verde Ungheni
Natalia Chiosa


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *