Comisarul de Ungheni: Fetele batause au fost identificate si vor fi pedepsite

bataie, fete, Ungheni
Captură: ProTV Chişinău

Bataie cu pumnii si picioarele in centrul orasului Ungheni. Doua fete s-au batut langa localul unde sarbatorisera o zi de nastere. Una dintre ele a fost dezbracata in lenjerie intima si lasata asa in vazul tuturor. Bataia a avut loc sub ochii unor baieti care, nu numai ca nu au intervenit, dar au filmat scena pe telefonul mobil.

S-a intamplat vineri, in jurul orei cinci dimineata langa un bar din Ungheni. Fetele se aflau la o zi de nastere si au inceput sa se certe intre ele. Alcoolul si-a pus amprenta, asa ca cearta s-a  transformat in bataie. Din imagini se vede cum o fata o trage de  par pe cealalta, o dezbraca si o lasa in  lenjerie intima. In acest timp, un grup de baieti le incuraja.

Dupa mai multe umilinte, agresoarea i-a  aplicat celeilalte fete si cateva lovituri de  picioare. Bataia a avut loc la 200 de metri de  Comisariatul de politie.
Dupa ce s-au batut si s-au facut de rusine,  fetele s-au impacat si au revenit in bar. In urma cu o luna au fost inregistrate doua  cazuri similare. Atunci s-au batut doua fete in Ocnita, iar  peste o saptamana altele in Cimislia.
In ambele situatii, bataia a fost urmarita de  colegi, dar nimeni nu a intervenit.

Sursa: Pro TV


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *