AUDIO | Parlamentul curţii

curte de joaca, copiiUn proiect din Ungheni a aprins în jurul său spiritele.
Legea eficienței după Mărfi afirmă  precum că – randamentul unei idei este invers proporțional cu numărul de capete implicat în realizare. Iată de ce o idee genială transpusă în mai multe minți luminoase începe să se altereze. Ceva similar s-a întâmplat și la Ungheni.
În curtea blocurilor locative de la încrucișarea străzilor Romană și Decebal primăria a hotărât să revitalizeze spațiul  de joacă pentru copii. Când lucrările au ajuns în faza de a se determina precis a ce ar mai fi judicios să se construiască pe teren, cetățenii au intervenit cu propunerile lor care mai de care mai năstrușnice, ce pe alocuri răbufneau în invective.
[audio:Parlamentul curtii.mp3]
Arhitectul principal al orașului, domnul Savin, a dat dovadă de mult calm, spirit diplomatic și cunoaștere a psihologiei maselor pentru a canaliza discuțiile în albia necesară.
Toți cei care formează „parlamentul curții”,  cum este poetic denumit de locatari,  abia peste câteva zile s-au convins că se face lucru serios și că de la aceasta vor avea de câștigat copiii, care anume în această parte a orașului sunt foarte mulți și drăgălași.
Timofei Blănaru
Radio Moldova


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *