La bătrîneţe, cu tigaia în cap

Femeie cu tigaie Cornesti
Imagine: verze.ro

În dimineaţa zilei de 4 aprilie, în spitalul din Ungheni a fost internat un bărbat în vîrstă de 70 de ani, locuitor al oraşului Corneşti, cu un traumatism cranio-cerebral grav. Soţia sa, şi ea deja de o vîrstă înaintată, l-a lovit cu o tigaie în cap.
Iniţial, femeia nu a vrut să recunoască ce s-a întîmplat. A declarat că în ajun, seara, se certaseră. Ea a mers să doarmă într-o altă încăpere, iar dimineaţa l-a găsit pe soţul ei în stare inconştientă. Adevărul însă era cu totul altul. Anchetatorii au stabilit că în acea seară, cei doi s-au luat la ceartă. Dintr-o vorbă în alta, bărbatul s-a repezit spre ea. Că o fi vrut să se apere, că şi-a ieşit din fire, cert e că femeia a luat tigaia în mînă şi l-a lovit din toată puterea. Cînd bărbatul s-a dezechilibrat, l-a luat de subsuori, l-a dus în casă şi l-a culcat. Spera să-şi revină în scurt timp. Nici prin cap să-i treacă ce avea să urmeze.
S-a culcat liniştită alături de el, iar spre dimineaţă şi-a dat seama că soţul ei aşa a şi rămas: în stare inconştientă. Nu avea nimic altceva de făcut decît să apeleze la Staţia de urgenţă medicală.
Bărbatul a fost internat în secţia de reanimare a Spitalului raional, iar medicii sînt rezervaţi în ceea ce priveşte pronosticul.
Pe numele femeii a fost deschis un dosar penal. Dacă va fi găsită vinovată, ea riscă ani buni de puşcărie.
Potrivit comisarului de poliţie Iurie Derenev, violenţa în familie este un fenomen destul de răspîndit în societate, iar agresorii, de obicei, sînt bărbaţii, şi nu femeile.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *