Ion Harea nu renunţă la luptă

ion harea pldm ungheniDeşi, după fuzionarea AMN cu PLDM, numele său nu se regăseşte în lista candidaţilor pentru Consiliul raional Ungheni din partea PLDM, actualul preşedinte al raionului, Ion Harea, nu disperă.
„Să fie clar pentru toată lumea, şi pentru cei care mă simpatizează, şi pentru cei care nu mă simpatizează, Ion Harea are un principiu: lucrurule, care au fost începute trebuie continuate şi realizate. De aceea mă voi „bate” pînă la capăt. Care va fi rezultatul, vom vedea”, a declarat dînsul pentru „Expresul de Ungheni”.
Fiind întrebat de ce totuşi nu se regăseşte în lista PLDM, Ion Harea a răspuns: „Subiectul acesta l-aş lăsa pentru mai tîrziu, ca cineva să conştientizeze ce a făcut şi să înţeleagă că uneori hatîrul cuiva poate fi taxat foarte dur ulterior”.
Dînsul a menţionat că se află în căutarea unei soluţii, unei astfel de formule care să nu ofere nimănui posibilitatea să-l eticheteze într-un fel sau altul. „Nu vreau să fug nicăieri. De formaţie sînt democrat, am fost un mare susţinător al Alianţei pentru Integrare Europeană -1, dar şi al actualei Alianţe. Sper să nu fiu scos din acest mediu”, a mai spus Ion Harea, remarcînd totodată că nu se ţine morţiş de fotoliul de preşedinte de raion.
„Ţin la lucrurile care sînt începute, ţin la echipa care s-a format, vreau ca echipa tînără din cadrul Consiliului raional, care deja începe a prinde aripioare, să fie susţinută în continuare. Vreau să văd că deja au fost stabilite relaţii externe durabile”, a explicat dînsul.
„Sînt nişte programe pornite. I-aş întreba pe cei sceptici, care au interpretările lor: de ce nu s-a făcut nimic, mai ales în stabilirea unor relaţii externe, în perioada anterioară?”, după care a concluzionat: „Să nu tînjească nimeni. Ion Harea este un luptător şi lucrul acesta îl vom demonstra”.
Ion Harea a fost ales preşedinte al raionului acum patru ani, cu majoritatea voturilor Convenţiei democratice din Consiliul raional Ungheni, el fiind reprezentantul AMN şi vicepreşedinte al organizaţiei teritoriale a formaţiunii respective.
Lucia Bacalu


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *