VIDEO | Se deschid noi porţi în lumea afacerilor

Alexandru Ambros, primar de UngheniÎn ziua de 18 martie,  primarul de Ungheni, Alexandru Ambros, a semnat un memorandum de colaborare cu Programul italian „Business Gate”. Înainte de aceasta însă, a avut loc o întîlnire a antreprenorilor autohtoni cu reprezentanţii comisiei de dezvoltare a relaţiilor economice internaţionale din cadrul unui alt program italian – „Comercial Gate” – aflat sub patronatul primului.
„Comercial Gate” este poarta spre succes, spre lumea afacerilor”, a venit cu o lămurire Mihail Plămădeală, consilier al comisiei de dezvoltare a relaţiilor economice internaţionale. „Este o comunitate transnaţională de persoane care au interese comune în lumea afacerilor. Este un teritoriu virtual, unde oamenii de afaceri care se confruntă cu probleme le depăşesc prin schimbul de experienţe şi cunoştinţe noi”, a mai adăugat dînsul.
Primarul de Ungheni, Alexandru Ambros, a subliniat, la rîndul său:  „Este un program interesant atît pentru noi, cei din administraţia publică locală, cît şi pentru antreprenorii mici şi mijlocii din Ungheni, şi nu numai. Sper că vom avea doar de cîştigat”.
Programul „Business Gate” întruneşte circa 1800 de întrerpinderi din mai multe regiuni din Italia, Rusia, Kazahstan şi alte state aflate pe teritoriul fostei Uniuni Sovietice. Potrivit lui Mihail Plămădeală la program vor adera şi România, Polonia şi Austria.
Fiecare antreperenor are posibilitatea să devină partcipant la programul „Commercial Gate”, completînd un formular de partcipare şi achitînd anual o anumită sumă de bani.

Sursa video: Aici TV


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *